Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátrání po cyklistovi - II. aktualizace

TRUTNOVSKO, NÁCHODSKO - Muž měl obtěžovat několik dětí. 

2. AKTUALIZACE: Na základě výzvy se muž na zveřejněné fotografii poznal a sám se policistům ve včerejších odpoledních hodinách přihlásil. Policisté ho obvinili ze tří trestných činů - výtržnictví, ohrožování výchovy dítěte a svádění k pohlavnímu styku. V současné době probíhají další procesní úkony a není vyloučeno, že 38letý muž, kterému hrozí trest odnětí svobody od 6 měsíců do 5 let, skončí ve vazbě.

por. Iva Kormošová, 7.9.2021, 9.00
_________________________________________________________________________________________________________________

1. AKTUALIZACE : 6. 9. 2021, 14:35
Muže se nám povedlo ztotožnit. Děkujeme za spolupráci. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátráme po totožnosti muže, který na veřejných místech v obcích na Úpicku a v Červeném Kostelci měl oslovovat děti se záminkou opravy kola a poté je různým způsobem obtěžovat.
Nezávisle na sobě se na policii od minulého týdne obrátilo již několik rodičů chlapců ve věku od 10 do 15 let, kteří se s mužem setkali a všichni ho shodně popsali. Mělo by se jednat o muže ve věku 30 až 40 let, střední postavy a výšce 170 cm. Měl by se pohybovat na horském  jízdním kole.
Policisté okamžitě začali po muži pátrat a na jedněch kamerách se jim podařilo nalézt muže shodného popisu. Jelikož však neznáme jeho totožnost, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Kdo muže pozná, ať zavolá na linku 158. Uvítáme jakékoliv informace, které by pomohly s objasněním případu.

Poldovo desatero dětemPoldovo desatero dětemOpětně apelujeme na rodiče, aby svým dětem připomněli zásadu, aby se s cizími lidmi nedávali do řeči, nebrali od nich žádné dárky a nikam s nimi nechodili.

por. Iva Kormošová
6.9.2021, 11.30

 

Odkazy do noveho okna

Poldovo desatero dětem

Poldovo desatero dětem 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem