Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po hledané osobě

České Budějovice – V souvislosti s pátráním po hledané osobě žádají českobudějovičtí kriminalisté o pomoc sdělovací prostředky a širokou veřejnost .  

Českobudějovičtí kriminalisté pátrají po hledaném 39letém muži, na kterého vydal soudce Okresního soudu v Karviné příkaz k zatčení. Hledaný muž je důvodně podezřelý z rozsáhlých podvodných jednání. Informace k hledanému naleznete na internetovém odkazu:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=12360715110201

Hledaný muž je 185 vysoké, hubené postavy, má hnědé oči a rovné, středně dlouhé hnědé vlasy s možným rezavým nebo černým přelivem délky na ramena. Neustále nosí kolem krku šátek a obléká se jako žena. Zvláštním markantem u hledaného je výrazné líčení a operativně upravené rty. Mluví plynně českým a obstojně i ruským, anglickým a francouzským jazykem.


Jakékoli informace o pohybu či pobytu hledaného muže sdělte, prosím, na kterékoli policejní služebně, nebo na lince 158.
Pátrání potrvá po dobu, kdy je osoba zveřejněna pod výše uvedeným internetovým odkazem rubriky „Pátrání po osobách“. V případě, že osobu nenaleznete v databázi hledaných osob pod výše uvedeným internetovým odkazem, je pátrání po osobě odvoláno.

nprap. Regina Tupá,piscb@mvcr.cz
3.srpna 2011
 

vytisknout  e-mailem