Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po nebezpečném pachateli

TŘEBÍČSKO: Muž se obnažoval před desetiletou dívenkou. 

Třebíčská policie žádá o pomoc při pátrání po neznámém muži, který se obnažoval na zastávce autobusu mezi obcemi Zašovice a Nová Brtnice. V 6:45 hodin dne 18. února čekala na autobus desetiletá dívka. U zastávky zastavilo osobní vozidlo combi, červené až vínové barvy, které přijelo ze směru od obce Zašovice. Z vozu vystoupil neznámý muž, který byl od pasu dolů nahý. Dívka začala z místa utíkat směrem k Nové Brtnici. Muž se několik metrů rozběhl za dívkou, poté se vrátil k vozu, se kterým se otočil a odjel nazpět.

Neznámý pachatel, přijel osobním vozidlem combi, nezjištěné značky, červené až vínové barvy. Jednalo se o muže ve věku 20 – 30 let, štíhlé vyšší postavy. Na sobě měl modré triko, hnědou vestu, na hlavě černou kuklu a od pasu dolů byl nahý. Pachatel se dopustil přečinu výtržnictví a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Policisté žádají případné svědky, kteří projížděli v ranních hodinách dne 18. února kolem 6.45 hodin mezi obcemi Zašovice a Nová Brtnice a zahlédli uvedené vozidlo, či pachatele o informace vedoucí k dopadení nebezpečného pachatele. Informace můžete podat na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

por. Bc. Marcela Lavická, komisař

18. února 2011


 

vytisknout  e-mailem