Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pátrání po neznámém pachateli

Ostrava - pátráme, pomůžete? 

Pátráme, pomůžete?
           
 
Ostravští policisté intenzivně pátrají po neznámém pachateli, který dne 28. 12. 2011 v 19.20 hodin v Ostravě-Moravské Ostravě na ul. 28. října před restaurací Blesk přistoupil k poškozenému a se slovy „co máš za problém, máš nějaký problém“ na něj vytáhl krátkou střelnou zbraň a ze vzdálenosti asi 20 cm na něj mířil. Poté jej chytil levou rukou za límec, kdy poškozený se z úchytu vyškubnul a z místa odešel směrem k tramvajovému ostrůvku a začal telefonovat. Neznámý pachatel z místa začal utíkat směrem na Vítkovice mezi dvory.
 
K popisu pachatele bylo zjištěno, že se jedná o muže ve věku okolo 25 let, štíhlé 185 cm vysoké postavy. Má krátké tmavé vlasy. Na sobě měl oranžovou zimní bundu bez kapuce. Kalhoty měl manšestrové barvy khaki, bílé tenisky a na zádech černo-červený batoh.
           
 
V době incidentu stálo na zastávkách tramvají „Dům energetiky“ v obou směrech asi 30 lidí. Žádáme všechny občany, kteří by mohli k osobě neznámého pachatele či k incidentu cokoliv uvést, aby tak učinili na tel. č. 974 727 304, 602 714 041 nebo osobně na kterémkoliv oddělení Policie ČR, popř. na bezplatné lince 158. Věc šetří nprap. Marcel Štefek.
 
Děkujeme za zveřejnění a pomoc občanů!
 
 
       por. Ing. Tomáš Vlačiha
 
 

vytisknout  e-mailem