Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po odcizeném vozidle

Tábor - Další dodávka VW. (Hlasová schránka 974 238 116 za pátečním tiskovým servisem) 

Táborští policisté vyhlašují pátrání po nákladní dodávce tovární značky VW, typ LT 35, registrační značky 1C5 8733, šedobílé barvy, roku výroby 2003. Vůz je polepen reklamními samolepkami firmy ATEX s.r.o. Planá nad Lužnicí. V nákladním prostoru automobilu bylo uloženo nářadí potřebné k montáži oken a dveří, a to příruční pily, rozbrusy či vrtačky. Vůz byl odcizen z oploceného a uzavřeného areálu firmy v Plané nad Lužnicí ve Strkovské ulici. Dle policejního šetření k odcizení došlo kolem sedmé hodiny večerní dne 1. března 2012 a vůz se nadále pohyboval po trase Košice, Krátošice, Choustník a dále ve směru na obec Lidmaň v Kraji Vysočina.
Policisté v této souvislosti žádají každého, kdo si v uvedené době čtvrtečního večera mohl v Plané nad Lužnicí či na výše uvedené trase všimnout v souvislosti s tímto případem jakéhokoliv podezřelého dění, a to zejména pohybu uvedeného vozu a jeho posádky, stejně jako dalšího možného vozidla, které odcizenou dodávku mohlo doprovázet, aby své informace předal policistům místně příslušného Obvodního oddělení Sezimovo Ústí na telefonním čísle 974 238 730, případně policejní lince číslo 158.
Jedná se již o druhý případ krádeže užitkového vozu tovární značky VW na Táborsku za uplynulý týden. O krádeži VW Transporter z ulice Kvapilova v Táboře jsme informovali tiskovým servisem ze dne 27. 2. 2012. Zda spolu oba případy souvisí, je rovněž jednou z verzí policejního šetření.
Na zvyšující se počet krádeží vozidel na Táborsku důrazně upozorňujeme. Za posledních čtrnáct dní se jedná již o páté odcizené vozidlo (2x VW, 1x čtyřkolka Polaris Ranger, 1x Škoda Octavia, 1x traktor Zetor). Policisté na případech intenzivně pracují. Jakékoliv důvodné informace o možné aktivitě zlodějů automobilů prosím neprodleně sdělte policistům na lince tísňového volání číslo 158. Děkujeme.   
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
3. března 2012
 

vytisknout  e-mailem