Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po osobě

Tábor – Muž trpí schizofrenií. 

Za základě žádosti rodičů vyhlašujeme pátraní po 33letém muži, původem z Bulharska.

Data + foto: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=13380915170208

Mladý muž, který nedávno přicestoval ze své vlasti za rodiči do České republiky, byl naposledy spatřen v době okolo páté hodiny odpolední soboty dne 9. září 2017 v prostoru Ústeckého předměstí v Táboře. Od té doby se u svých rodičů neukázal a nepodal o sobě žádnou zprávu. Nemluví česky, pouze trochu rozumí. Nemá u sebe žádné doklady, telefon, ani žádné finanční prostředky.

Muž je velmi hubené, asi 180 – 185 cm vysoké postavy, zdánlivého stáří 33 – 35 let. Má vypouklé oči a vystouplé lícní kosti. Oproti zveřejněné fotografii má dlouhé, vlnité, černé, místy prošedivělé vlasy a černý, rovněž místy prošedivělý plnovous. Naposledy byl oblečen do šedivých tepláků, zelené bundy a obut do černých, pracovních bot.

Muž trpí schizofrenií. V důsledku vysazení léků by mohl být agresivní či paranoidní. V případě jeho výskytu se jej nesnažte zadržet, pouze neprodleně informujte policii na lince číslo 158. Případné další poznatky k pohřešovanému muži sdělte táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici či telefonním čísle 974 238 700. Děkujeme.

V případě zneplatnění výše uvedeného odkazu bylo pátrání po pohřešovaném muži odvoláno.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

15. září 2017

vytisknout  e-mailem