Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po osobě

Tábor - Policie pátrá po pohřešovaném muži (83).  

Policisté vyhlašují pátrání po muži (83) z Plané nad Lužnicí - osobní údaje viz. pátrací relace http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=14411220110208.
Dle zjištěných informací se v odpoledních hodinách včerejšího dne (19. 12. 2011) pohyboval v obcích Skalice a Rybova Lhota na Soběslavsku. Oblečen měl být do tesilových kalhot a kabátu, na hlavě pak nízkou plátěnou čepici s kšiltem. Nesl dvě tašky, jednu na písemnosti a druhou nákupní, na kolečkách. Při sobě měl staré jízdní kolo zelené barvy (tzv. Ukrajina), které mu sloužilo jako opora při chůzi. Jeho poslední pravděpodobný výskyt policisté předpokládají kolem osmé hodiny večerní včerejšího dne na pravém břehu řeky Lužnice, asi 30 metrů od lávky mezi obcemi Skalice a Roudná, kde byly objeveny obě tašky a jeho jízdní kolo. Během dnešního dne policisté prověřili všechna možná místa a kontakty, kde by se pohřešovaný muž mohl vyskytovat. Rovněž ve spolupráci s příslušníky hasičského záchranného sboru prohledali okolí místa posledního možného výskytu, a to včetně břehů a vlastního toku řeky Lužnice, vše bez kladného výsledku.
Jakékoliv informace k výskytu pohřešovaného sdělte prosím policistům Obvodního oddělení Soběslav na jejich služebně, telefonním čísle 974 238 740 či lince číslo 158. Děkujeme.
 
V případě zneplatnění výše uvedeného odkazu s osobními údaji pohřešovaného považujte tuto pátrací relaci za ukončenou.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
20. prosince 2011

vytisknout  e-mailem