Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po osobě

Jihočeský kraj – Opětovná výzva do médií.  

Jihočeští kriminalisté, zabývající se pátráním po pohřešovaných osobách, připomínají a opětovně žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při vypátrání dlouhodobě pohřešované ženy (55) z Chomutovska, posledním známým pobytem v ulici Denisova v Jindřichově Hradci.

Data  + foto:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=12560921120203

Žena byla naposledy viděna v místě svého výše uvedeného pobytu v Jindřichově Hradci dne 14. 6. 2012. Od té doby o sobě nepodala svým příbuzným či blízkým žádné informace a přes veškerou snahu se nepodařilo vypátrat místo jejího současného pobytu. Dle zjištěných indicií by se mohla pohybovat po celé republice a zdržovat se mezi lidmi bez domova.

Pohřešovaná je zdánlivého stáří 55 – 60 let, hubené, asi 170 cm vysoké postavy, modrých očí a plavých blond vlasů. Markantními znaky jsou po operačním zákroku kromě palců zkrácené všechny prsty na obou nohách, jizvy po operacích v oblasti břicha a beztvaré tetování na předloktí levé ruky o průměru přibližně 3 cm.

Jakékoliv informace o pobytu či výskytu pohřešované ženy sdělte prosím českobudějovickým kriminalistům na jejich služebně v Plavské ulici č. 2, telefonní lince 974 226 383, případně policejní lince číslo 158. Děkujeme.

V případě zneplatnění výše uvedeného internetového odkazu bylo pátrání po uvedené ženě odvoláno.

por. Mgr. Miroslav Doubek  krpc.pio@pcr.cz

26. prosince 2016

 

vytisknout  e-mailem