Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po osobě

České Budějovice – Pomozte najít dívku, která se nevrátila domů.  

Českobudějovičtí policisté pátrají po pohřešované čtrnáctileté dívce z Českobudějovicka. Informace k pohřešované naleznete na internetovém odkazu:
 
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=1500423150201
 
V případě zneplatnění výše uvedeného internetového odkazu bylo pátrání po pohřešované dívce odvoláno.    
 
Dle zjištěných informací měla pohřešovaná dívka včera v 17:50 utéct matce v Českých Budějovicích v ulici Na Sadech a do současné doby se nevrátila domů a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Veškerá opatření rodičů i policie během noci nevedly k jejímu vypátrání.
 
Pohřešovaná dívka je štíhlé, asi 150 - 152 cm vysoké postavy, má velké a široké oči hnědé barvy a dlouhé, rovné, hnědé vlasy. Zdánlivé stáří 16 – 17 let. Na sobě by měla mít černou koženou bundu do pasu tzv. křiváka, bílé tričko do kalhot, černé elastické kalhoty, které mají od kolen do pasu všité černé kožené proužky, bílé tenisky se svítícími tkaničkami – jedna oranžová a druhá zelená.   Zvláštním znamením je tuší namalovaný nápis LOVE na levém předloktí.
 
Jakékoliv poznatky o pobytu či výskytu dívky, stejně jako další informace, které by přispěly k jejímu vypátrání, sdělte prosím českobudějovickým policistům cestou policejní linky číslo 158.
Za spolupráci děkujeme.
 
por. Bc. Lenka Kozoňová    ck.pis@pcr.cz
23. dubna 2015

vytisknout  e-mailem