Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po osobním vozidle

Tábor – Další stříbrná Škoda Octavia kombi. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Vyhlašujeme pátrání po odcizeném osobním automobilu tovární značky Škoda Octavia kombi, registrační značky 4C7 3988, barvy šedé metalízy, roku výroby 2 000. Vůz byl odcizen v době od desáté hodiny večerní včerejšího dne (1. 7. 2014) do šesté hodiny dnešního rána z parkoviště před domem číslo 593 v ulici Nad Obchvatem v Táboře – Měšicích. Markantním znakem automobilu je poškozený lak na pravé straně vozu. Svou škodu odhadl majitel na částku 80 000 korun.
Po zloději i odcizeném vozidle pátrají ve spolupráci s kriminalisty policisté táborského obvodního oddělení. Jakékoliv informace k uvedenému skutku, zejména pak poznatky z místa činu, a to k výskytu podezřelých osob a vozidla, stejně jako k podezřelé nabídce prodeje tohoto vozu či náhradních dílů, přivítají policisté na své služebně v Divadelní ulici v Táboře, na telefonním čísle 974 238 700, případně lince tísňového volání číslo 158. Děkujeme.
Nejedná se o ojedinělý případ. Vozy tovární značky Škoda Octavia, ať v provedení kombi či sedan, staršího roku výroby, tzv. jedničkové řady, jsou nejčastěji kradenými automobily. Majitelé těchto vozidel by tak zabezpečení a parkování svých vozidel měli věnovat maximální pozornost.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
2. července 2014 
 

vytisknout  e-mailem