Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátrání po pachateli loupežného přepadení pokračuje

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Registrační značky na vozidle byly kradené. 

V sobotu ráno 16. ledna došlo k loupežnému přepadení směnárny ve Starém Hrozenkově.

Uherskohradišťským kriminalistům se podařilo zajistit záběry z kamerových systémů. Na těch je zachyceno vozidlo, se kterým se pachatel k místu činu dopravil. Jedná se o PEUGEOT 4007, tmavé barvy, s registrační zn. BY287AR. Ve spolupráci se slovenskou policií bylo zjištěno, že tyto registrační značky byly odcizeny v noci z pátku na sobotu 16. ledna na Slovensku u obce Kotešová, okr. Bytča. Vozidlo má litá kola, stříbrné hagusy a stříbrná zpětná zrcátka.

Pachatel vstoupil do směnárny jako běžný zákazník. Přistoupil k přepážce a dotazoval se na směnu peněz. Poté vytáhl na ženu pistoli a požadoval peníze. Ta mu ze strachu o svůj život vydala 24 tisíc korun a 740 Eur. Muž vzal peníze, na pult položil krabici obalenou alobalem a řekl, že je to bomba. Poté ze směnárny odjel autem typu SUV tmavé barvy směrem na Slovensko.

Vystrašená žena okamžitě vše oznámila na linku 158. Přivolaná policejní hlídka zajistila místo proti vstupu nepovolaných osob. K případu byl povolán policejní pyrotechnik, který bližším ohledáním krabice vyloučil jakékoliv nebezpečí. Při přepadení nebyl nikdo zraněn.

Podle popisu se jedná o slovensky mluvícího muže do 50 let, sportovní postavy vysoké asi 180 cm. Na sobě měl černou čepici, červeno-černou bundu a tmavé kalhoty. Ke směnárně přijel pravděpodobně z vnitrozemí.

Tímto žádáme širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli a uvedeném vozidle. Jakékoliv informace k tomuto případu nám můžete sdělit na linku 158 případně na nejbližší policejní oddělení. Děkujeme!

18. ledna 2016, por. Bc. Milena Šabatová

 

Odkazy do noveho okna

auto pachatele LP Starý Hrozenkov

auto pachatele LP Starý Hrozenkov 

Detailní náhled

pachatel LP Starý Hrozenkov 1

pachatel LP Starý Hrozenkov 1  

Detailní náhled

pachatel LP Starý Hrozenkov 2

pachatel LP Starý Hrozenkov 2  

Detailní náhled

pachatel LP Starý Hrozenkov 3

pachatel LP Starý Hrozenkov 3  

Detailní náhled

pachatel LP Starý Hrozenkov 4

pachatel LP Starý Hrozenkov 4  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem