Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátrání po paní Marušákové stále pokračuje

Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc 

Ivana Marušáková je stále nezvěstná
 
      Do současné doby se kriminalistům z oddělení obecné kriminality v Rakovníku, nepodařilo najít pohřešovanou paní Ivanu Marušákovou. Bohužel, k jejímu nalezení nemají kriminalisté mnoho indicií.
      V této souvislosti vyvracíme veřejné spekulace, které kolují městem Rakovník a jeho okolí a byly zveřejněny na sociálních sítích, kdy jmenovaná měla být údajně nalezena nedaleko obce Lužná, mrtvá. Kriminalisté nemají jedinou indicií, která by vedla k tomuto závěru.
      Policisté a kriminalisté stále pokračují v pátrání, spolupracují s ostatními složkami i v jiných regionech. 
      Zároveň žádají veřejnost o pomoc. Poslední stopy vedou k autobusu, se kterým měla pohřešovaná údajně odjet ve směru Rakovník - Praha. Jednalo se o den 17. listopadu 2012. Linka v tomto směru odjíždí z Rakovníka, ulice Pražská v 17:40 hodin a v Praze, na Hradčanské je spoj v 19:11 hodin. Kriminalisté žádají občany, kteří cestovali v danou dobu ve stejném autobusu, aby se ozvali na linku 158 nebo na telefon kriminální služby v Rakovníku 725 024 211. Jejich informace mohou napomoci ve vyšetřování. Kriminalisté předem děkují veřejnosti za pomoc. 

3. prosince 2012

nprap. Jana Žáčková

vytisknout  e-mailem