Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po podezřelé z podvodu

Pod záminkou půjčky vylákala od svých spolubydlících peníze a poté zmizela. 

Policisté z místního oddělení Jarov od 4. března pátrají po podezřelé ženě, která od svých spolubydlících vylákala peníze a následně zmizela. Ta měla oslovit své čtyři spolubydlící a pod různou legendou je požádat o půjčku finanční hotovosti v řádech několika desítek tisíc korun. Následně, aniž by tyto zapůjčené peníze vrátila, zmizela neznámo kam a do dnešního dne nedala o sobě nikomu vědět.
 
Probíhajícím šetřením se policistům podařilo zjistit totožnost této osoby. Mimo jiné také zjistili, že stejnou ženu již hledají policisté z jiných útvarů po celé republice pro obdobnou trestnou činnost a se souhlasem justičních orgánu se tak připojili k již probíhajícímu celostátnímu pátrání.
 
Policisté v této věci zahájili úkony trestního řízení proti konkrétní osobě a v případě jejího dopadení a odsouzení za trestný čin podvod hrozí dvouletý pobyt za mřížemi.
 
Policisté se proto touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Zdali jste tuto ženu někde viděli, nebo víte, kde by se mohla nacházet, obraťte se na linku 158 nebo na jakoukoliv policejní služebnu.
 
por. Bc. Iveta Martínková - 29. 10. 2015

vytisknout  e-mailem