Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po pohřešované

Policisté čtvrtého policejního obvodu pátrají po pohřešované dívce. 

Policisté z oddělení zabývajícího se pátráním po pohřešovaných a hledaných osobách pátrají po pohřešované dívce. Ta byla naposledy viděna svojí babičkou dne 13. 04. 2014 okolo 09.00 hodin v místě trvalého bydliště v Praze 10. Od té doby se nachází na neznámém místě a nedala o sobě vědět. Pohřešovaná je zbavena svéprávnosti, je těžce narušená, asociální a není schopna řádně posuzovat důsledky svého jednání. Pohřešovaná byla již v minulosti několikrát, ale vždy se po pár dnech vrátila. Možné místo jejího výskytu by mohlo být na Skalce v Praze 10, kde se schází se svými kamarády a bezdomovci. Údajně z tohoto místa odjela s neznámým mužem do Litoměřic pro peníze k jeho známým.
 
Popis: zdánlivé stáří 16 let, výška 155 až 160 centimetrů, hubené postavy, zelené oči, má středně dlouhé světle hnědé vlasy a při výslovnosti zadrhává. Také špatně vyslovuje hlásku ř.
 
V případě, že víte, kde by se mohla dívka nacházet nebo o ní máte nějaké zprávy, prosím kontaktujte linku 158 nebo nejbližší služebnu policie.
 
por. Bc. Jan Daněk – 18. 4. 2014

vytisknout  e-mailem