Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce

PELHŘIMOVSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Pelhřimovští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované sedmnáctileté dívce . Dívka je umístěna v zařízení pro mládež v Černovicích. V pátek 17. května se nevrátila z vycházky zpět a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Policisté začali po přijetí oznámení po pohřešované dívce okamžitě pátrat. Prověřili místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Hledali dívku u jejích známých, kamarádů i dalších místech, na která má vazbu. V pátrání nadále pokračují.

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, štíhlé postavy. Má dlouhé hnědé vlnité vlasy. Na sobě měla při odchodu oblečenou jarní khaki bundu, šedé upnuté rifle a obuté měla černé botasky. Mohla by se pravděpodobně pohybovat na Kroměřížsku nebo Brněnsku. Nelze ale vyloučit, že by se mohla nacházet na jiném místě republiky.                 

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Níže je odkaz s podrobnějšími informacemi k pohřešované dívce. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.
Pátrání po osobách - Policie České republiky
 

por. Bc. Jana Kroutilová
22. května 2024

vytisknout  e-mailem