Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném muži

JIHLAVSKO: Policisté se obracejí s žádostí o spolupráci při pátrání na širokou veřejnost  

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži.
Osmapadesátiletý muž byl naposledy viděn ve čtvrtek 28. května v místě zaměstnání v Jihlavě, odkud odjel po čtvrté hodině odpoledne vozidlem Škoda Fabia zelené barvy. Muž se ale následně do místa svého bydliště v obci na Polensku nevrátil a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Blízcí příbuzní měli o muže obavu, a proto se s žádostí o pomoc obrátili na policii.   
 
Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 180 centimetrů, hubené postavy. Má modré oči a šedé rovné krátké vlasy. Vousy nosí upravené na knír a bradku. Muž má jizvu po operaci na břiše a další na noze. Na sobě měl naposledy oblečené montérky modré barvy v provedení takzvané lacláče, černé pracovní boty, tričko černé barvy, modrý svetr a vestu, která má vzadu nápis TVRDÝ. 
 
Po pohřešovaném vyhlásili policisté celostátní pátrání. Informace o pohřešování muže s jeho popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté po pohřešovaném začali ihned po přijetí oznámení pátrat, prověřili zdravotnická zařízení, místo jeho zaměstnání, příbuzné a známé a muže hledali i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Do současné doby bez kladného výsledku. Po pohřešovaném muži policisté i nadále pátrají.
 
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.
 
Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná osoba vypátrána.
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=20220530151607
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
1. června 2015

vytisknout  e-mailem