Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném muži

ŽĎÁRSKO: Policisté žádají veřejnost o pomoc při hledání třiačtyřicetiletého muže 

Žďárštíští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži.
 
Třiačtyřicetiletý muž ze Žďáru nad Sázavou byl v pátek 21. června účastníkem dopravní nehody u obce Jámy, kde se svým vozidlem narazil do stromu. Z místa nehody odešel a v současné době o něm jeho rodina nemá žádné zprávy.
 
Policisté po muži vyhlásili celostátní pátrání. Okolí místa nehody prohledali společně s policejním psovodem a prověřili místa, kde by se pohřešovaný mohl nacházet.
 
Pohřešovaný muž je střední postavy, výšky kolem 170 centimetrů. Má hnědé středně dlouhé vlasy a zelené oči. Nosí dioptrické brýle. Na hřbetu pravé ruky má jizvu a dva prsty jeho pravé ruky jsou nepohyblivé. V horní čelisti mu chybí jeden přední zub. V den, kdy byl naposledy viděn, měl na sobě červené tílko, tříčtvrteční riflové kalhoty a na nohou sandály. Na krku měl řetízek s lebkou.  
 
Žádáme občany, kteří by mohli sdělit jakoukoli informaci o tom, kde se hledaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince 158 nebo přímo kriminalistům na telefonním čísle 974 282 336.
 
Fotografii a další údaje k pohřešovanému naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, muž byl již vypátrán.
 
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=23340621131614
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
26. června 2013
 

vytisknout  e-mailem