Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném muži

HAVLÍČKOBRODSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci. 

Havlíčkobrodští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném devětačtyřicetiletém muži.

V neděli 7. července přijali policisté oznámení o muži, který se nevrátil z povolené vycházky do nemocničního zařízení v Havlíčkově Brodě, kde má být umístěn, ani o sobě nepodal žádné zprávy a není kontaktní.

Policisté po pohřešovaném muži začali okamžitě pátrat, hledali ho v okolí nemocnice a na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Muže se do současné doby vypátrat nepodařilo, proto bylo po muži vyhlášeno celostátní pátrání. Dle šetření policisté zjistili, že by se muž mohl pohybovat na Pardubicku, kde má osobní vazby.

Pohřešovaný muž má zdravotní obtíže, užívá léky, které nemá u sebe. Devětačtyřicetiletý muž je vysoký přibližně 175 centimetrů, střední postavy. Má hnědé krátké vlasy a nosí dioptrické brýle. Při řeči zadrhává. Při odchodu měl na sobě šedou mikinu s kapucí a obrázkem, červené tričko s krátkým rukávem, zelené tříčtvrteční kalhoty a kšiltovku modré barvy. Obutou měl tmavou sportovní obuv a u sebe tmavý batoh.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaný muž mohl nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Níže je odkaz s podrobnějšími inforamcemi k pohřešovanému muži. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.
https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15030707241616

por. Ing. Michaela Lébrová, komisařka
7. července 2024

vytisknout  e-mailem