Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném muži

JIHLAVSKO: Policisté se obracejí s žádostí o spolupráci při pátrání na širokou veřejnost  

Kriminalisté se znovu obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži z Jihlavska.
Třicetiletý muž byl naposledy viděn v pondělí 11. srpna 2014 kolem čtvrté hodiny odpoledne v Jihlavě na Masarykově náměstí. Od té doby ho jeho blízcí příbuzní neviděli, muž o sobě nepodal žádnou zprávu a je trvale nekontaktní. Oznámení o pohřešování muže policisté přijali v úterý 30. září a okamžitě po něm začali pátrat.  
 
Pohřešovaný muž je 175 až 180 centimetrů vysoký, střední postavy. Má hnědé oči a hnědé středně dlouhé vlasy. Muž má výrazné mateřské znaménko na čele. Může se pohybovat v hernách, neboť ve větší míře hraje na herních automatech.
 
Po pohřešovaném muži vyhlásili policisté celostátní pátrání. Informace o pohřešování s popisem muže byla předána všem policejním hlídkám. Policisté prověřili místa, kde vznikl předpoklad, že by se mohl pohřešovaný nacházet, zdravotnická zařízení a provedli také důkladná šetření. Pátrali po muži také u jeho příbuzných a známých. Na začátku října se policisté s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži obrátili také na širokou veřejnost. Do současné doby se muže nepodařilo nalézt. Policisté po pohřešovaném muži i nadále pátrají.
 
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.
 
Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná osoba vypátrána. 
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=17060930141607
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
6. ledna 2015

vytisknout  e-mailem