Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném muži

TŘEBÍČSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném devětašedesátiletém muži.

Po muži je vyhlášeno celostátní pátrání od konce roku 2016. Naposledy byl spatřen v domově pro seniory v obci Velký Újezd na Jemnicku, odkud odešel a poté již o sobě nepodal žádnou zprávu. Po přijetí oznámení o jeho pohřešování začali policisté okamžitě po muži pátrat a intenzivně ho hledat.

Trvalé bydliště má pohřešovaný muž na Brněnsku, kde také pracoval. V minulosti pobýval mezi osobami bez domova, zejména na území města Brna. Nelze ale vyloučit, že se nachází nebo pohybuje na jiném místě České republiky.

Policisté v rámci pátrání po pohřešovaném muži prověřili veškerá místa, ke kterým měl v minulosti vztah a dále taková, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet, do současné doby bez kladného výsledku. Po pohřešovaném muži policisté stále pátrají.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Na níže uvedeném odkazu naleznete bližší informace o pohřešovaném muži. V případě, že je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=14071118161610

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

6. června 2019

vytisknout  e-mailem