Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po pohřešovaném muži

DOMAŽLICKO - Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. Měl nastoupit do léčebny, ale nedorazil tam. 

     Domažličtí kriminalisté pátrají po dvaačtyřicetiletém muži, celostátní pátrání vyhlásili dne 18. listopadu 2020 na základě oznámení jeho rodinných příslušníků, se kterými byl naposledy v telefonickém kontaktu dne 16. listopadu 2020. Pohřešovaný měl nastoupit protialkoholní léčbu v Psychiatrické nemocnici v Dobřanech. Tam však nedorazil a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Všechna dosavadní šetření policistů jsou negativní.
     Na níže uvedeném odkazu naleznete bližší informace o pohřešovaném muži. V případě, že je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.
https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=14011118200301
Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 180 až 190 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a tmavé vlasy, které nosí krátce ostříhané. 
     Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
19. listopadu 2020

vytisknout  e-mailem