Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po pohřešovaném pokračuje

Strakonice – Radomyšl – Policisté i rodina prosí veřejnost o pomoc.  

Dnes dopoledne pátraly téměř tří desítky policistů po pohřešované osobě
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=9380523130207. Dvaadvacetiletého muže rodina pohřešuje od 22. května 2013 v 15:00 hodin, kdy odešel z domova z Radomyšle neznámo kam. Doma zanechal dopis na rozloučenou. I přes dosud provedená opatření se pohřešovaného nepodařilo vypátrat. Policisté vyhlásili po muži pátrání na území České republiky a v rámci zemí schengenského prostoru.
 
V rámci pátrání prověřují policisté veškeré kontakty pohřešovaného, kamarády a známé. Postupně prohledávají místa, ke kterým by mohl mít určitý vztah - okolí obce Radomyšl, kde byla zaznamenána poslední lokalizace mobilního telefonu – 22.5.2013 ve 13:26 hod. – od té doby nedostupný), kontrolují vodní plochy, opuštěné objekty, zahrádkářské kolonie. Policisté jsou stále s rodinou v kontaktu.
 
Minulý týden se uskutečnily dvě pátrací akce s nasazením většího počtu sil a prostředků včetně psovodů a policejního vrtulníku s termovizí. Dnes opět policisté pátrali v natipovaných lesních lokalitách v okolí Radomyšle. Dnešní provedená opatření nevedla k vypátrání pohřešovaného a proto tato pátrací akce nebyla poslední.
 
Pohřešovaný je 170 až 180 cm vysoký, štíhlé postavy, má krátké tmavé vlasy. Naposledy měl na sobě oblečené modré rifle, bílou mikinu s kapucí a kšiltovku. Má u sebe mobilní telefon, který je ovšem nedostupný.
 
Jakékoli informace o pohřešovaném muži sdělte na linku 158 nebo na telefonním čísle 974 237 446. Předem děkujeme za spolupráci.
 
por. Mgr. Jaromíra Nováková, pisst@mvcr.cz
28. května 2013
 

vytisknout  e-mailem