Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátrání po svědcích

KARLOVY VARY – Dopravní policisté hledají svědky 

Dne 29. prosince 2011 kolem 09:15 hodin zatím nezjištěný řidič řídil neznámé vozidlo v Karlových Varech po ulici U Koupaliště směrem k restauraci. Za domem č.p. 843/10 zastavil a začal s vozidlem couvat. Při couvání se pravděpodobně nevěnoval řízení a zadní částí narazil do za ním stojícího auta VW Golf. Po nárazu řidič z místa nehody ujel.
 
 
K dalšímu případu došlo 29. prosince 2011 kolem 18:00 hodiny. Neznámý řidič v Karlových Varech se na začátku Chebského mostu v místě, kde je napojena stezka pro pěší pravděpodobně plně nevěnoval řízení a přední částí vozidla narazil do zde přebíhajícího chodce. Řidič vozidla po střetu zastavil, a protože mu chodec sdělil, že je v pořádku a bez zranění, tak z místa nehody odjel. Přecházející muž následně vyhledal lékařské ošetření.
 
Žádáme svědky, nebo účastníky těchto dopravních nehod, aby se přihlásili na Dopravním inspektorátu Karlovy Vary, nebo kontaktovali policisty na lince 158 nebo přímo skupinu dopravních nehod na čísle 974 366 608 a přispěli k objasnění případů.
 
por. Ing. Pavel Valenta
02.01.2012
Odkazy do noveho okna

Couvání

Couvání 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem