Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po svědcích dopravní nehody

Policie pátrá po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý dne 8. prosince ve 13:40 hodin v ulici Libušská, Praha 4 – Libuš.  

V uvedenou dobu projížděl dosud nezjištěný řidič v osobním motorovém vozidle tovární značky Škoda Octavia černé barvy nezjištěné registrační značky ulicí Dubovická ve směru ke křižovatce s ulicí Libušská. Zde při odbočování vlevo směrem do ulice Štúrova při vyjíždění z obytné zóny nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu tovární značky A8, které právě projíždělo po hlavní, Libušské ulici směrem k ulici Štúrova. Jeho řidič ve snaze zabránit střetu strhl řízení vlevo, kde se přední částí vozu střetl s chodcem, který právě procházel po vyznačeném přechodu z pohledu přijíždějících vozidel z levé na pravou stranu.
 
Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle Audi A8 a došlo ke zranění chodce, který skončil v nemocnici v hospitalizaci. U řidiče audi zjistili policisté orientační dechovou zkouškou přítomnost alkoholu v krvi. U chodce lékaři alkohol v krvi vyloučili.
 
Policie hledá svědky této události. Veškeré informace, které by vedly k objasnění této dopravní nehody, mohou lidé zatelefonovat pracovníkům Oddělení dopravních nehod pražského dopravního inspektorátu na tel.: 974 825 704, anebo na linku 158.

vytisknout  e-mailem