Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po svědcích dopravní nehody

V pátek dne 9. října 2009 v 19 hodin a patnáct minut došlo v ulici Mezichuchelské v blízkosti zastávky MHD Starolázeňská k dopravní nehodě. Policisté pátrají po svědcích této události.  

V pátek dne 9. října 2009 v 19.15 hod projížděl řidič v osobním motorovém vozidle značky Škoda Felicia po ulici Mezichuchelské v Praze 5 ve směru k ulici Zbraslavské. V blízkosti autobusové zastávky MHD Starolázeňská nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, před pravotočivou zatáčkou nerespektoval vodorovné dopravní značení a předjížděl dosud nezjištěné vozidlo, nezjištěné značky, typu, barvy a registrační značky, které řídil dosud nezjištěný řidič. Při předjíždění s vozidlem přejel do protisměrné části komunikace, kde se střetl s protijedoucím autobusem MHD tovární značky Renault, který projížděl po ulici Mezichuchelské ve směru od ulice Zbraslavské k ulici Dostihové. Ve vozidle Škoda Felicia jel na předním sedadle dosud nezjištěný spolujezdec, který po střetu z místa nehody odešel neznámo kam. Při dopravní nehodě utrpěl zranění řidič vozu Škoda Felicia, který skončil v nemocnici v hospitalizaci. Zranění utrpěl též jeden z cestujících v autobusu.
 
Případem se nyní zabývají policisté z Odboru vyšetřování dopravních nehod, kteří pro řádné vyšetření události pátrají po nezjištěném vozidle a nezjištěném řidiči, který měl z místa nehody odjet.Jakékoliv poznatky k této události mohou občané zatelefonovat na tel.: 974 825 704, anebo na linku 158.
 
Kpt. Bc. Eva Miklíková 16.10.2009

vytisknout  e-mailem