Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po svědcích dopravní nehody

Ve středu dne 27. října 2010 v půl sedmé večer došlo v ulici Podle Kačerova v Praze 4 – Michli k vážné dopravní nehodě. Policie nyní hledá svědky této události.  

Ve středu dne 27. října v půl sedmé večer projížděl řidič ve vozidle tovární značky Škoda Roomster ulicí Podle Kačerova ve směru jízdy k ulici V Zápolí. Zde se několik metrů za vyznačeným přechodem pro chodce střetl s chodkyní, která přecházela vozovku z pravé strany na levou. Ta následkem střetu upadla na travnatý pás přilehlý k okraji pozemní komunikace, kde zůstala ležet až do příjezdu záchranné služby. S otřesem mozku, zlomeninou ruky a mnoha zhmožděninami byla převezena do nemocnice, kde zůstala v hospitalizaci na jednotce intenzivní péče. Alkohol u řidiče vyloučili policisté na místě provedením orientační dechové zkoušky.
 
Policie nyní pátrá po svědcích této události. Jakékoliv informace, které by policistům mohly pomoci při objasnění celého případu, přijmou policisté z oddělení dopravních nehod pražského dopravního inspektorátu na tel.: 974 825 704, popřípadě na linku 158.
 
Kpt. Bc. Eva Miklíková   24.11.2010

vytisknout  e-mailem