Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - Pomozte plzeňským policistům objasnit průběh tří dopravních kolizí a určit viníka. 

    Policisté dopravního inspektorátu Městského ředitelství policie Plzeň pátrají po svědcích tří dopravních nehod, které se odehrály na komunikacích města Plzeň.
 
    K první dopravní kolizi došlo dne 20. září tohoto roku, kdy v 9.55 hodin na parkovišti obchodního domu Penny Market v Plzni na ulici Edvarda Beneše narazil řidič osobního motorového vozidla do nákupního košíku, který se následně v důsledku nárazu střetl s chodcem.
 
    Druhou dopravní nehodu řešili dopravní policisté následujícího dne, tj. 21. září 2015. V 7.30 hodin srazilo osobní motorové vozidlo projíždějící v Plzni křižovatkou ulic Heyrovského a Skupova nezletilou dívku – chodkyni.
 
    Místem poslední šetřené události bylo parkoviště mezi obchodním centrem Remus a budovou Knihovny města Plzně, které se nachází na Žlutické ulici na plzeňském Lochotíně. Zde bylo včera mezi 18.20 hodin a 19.00 hodin při dopravní nehodě poškozeno zaparkované motorové vozidlo tovární značky Renault Trafic, kdy viník kolize z místa pravděpodobně ujel. 
 
     Policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby se přihlásili osobně na jakékoli služebně policie, nebo telefonicky na tel. čísle 974/325907 nebo na tísňovou linku 158.
 
 
por. Ing. Hana Štefflová
23. září 2015

 

vytisknout  e-mailem