Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátrání po svědcích, loupež, drogy

KARLOVY VARY - Pátrání po svědcích, loupež, drogy 

Dopravní policisté hledají svědky
Karlovarští dopravní policisté vyšetřují nehodu, která se stala dne 29. října 2012 kolem 15:20 hodin. Devětatřicetiletá řidička osobního vozidlo Škoda Fabia měla řídit auto ve směru od ulice Chebská na ulici Sokolovská. Zde vyjížděla z kruhového objezdu směrem k budově Hasičského záchranného sboru. Na přechodu pro chodce, nacházejícím se za kruhovým objezdem, nedala přednost sedmasedmdesátiletému muži a o tři roky mladší ženě, kteří právě v tu dobu přecházeli silnici po vyznačeném přechodu pro chodce a to zprava do leva ve směru jízdy řidičky. Při nehodě došlo ke zranění chodkyně, která byla převezena do Krajské karlovarské nemocnice.
 
Karlovarští dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby kontaktovali bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo skupinu dopravních nehod na čísle 974 366 408.
 
Loupež
Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmatřicetileté cizinky z okolí Žlutic pro zvlášť závažný zločin loupeže. Žena měla v září poslat svoji nezletilou dceru do prodejny večerky, aby na dluh přinesla domů vejce. Majitel večerky dívce řekl, že nic na dluh dávat nebude. S tímto konstatováním dívka odešla domů. Po několika minutách do prodejny vešla matka dívky, která přistoupila k prodavači a ke krku mu přiložila vysunutý řezák na koberce a tím, že požaduje vejce. Prodavač i přes to opětovně odmítl a chytil jí za ruku s nožem a snažil se jí vyvést z prodejny ven, kde ženě nůž odebral.
 
Dopravní nehoda a drogy
Policisté z operačního střediska Karlovarského kraje dne 30. října 2012 přijali oznámení o dopravní nehodě na ulici Plzeňská. Zde osmadvacetiletá žena řídila osobní motorové vozidlo Peugeot ve směru na ulici Západní. Při jízdě se plně nevěnovala řízení a nejela na okraj vozovky a poté narazila do ostrůvku, který označuje místo určené k přecházení. Dopravní policisté provedli u ženy dechovou zkoušku, která byla negativní, dále byl u řidičky proveden test na přítomnost omamných látek s pozitivním výsledkem na Amfetamin a Cocaine. Na místo se také dostavil psovod se služebním psem cvičeným na vyhledávání drog a kriminalistický technik, kteří u řidičky zajistili další nalezené drogy. Policisté ženě zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz.
 
por. Ing. Pavel Valenta
31.10.2012

vytisknout  e-mailem