Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po totožnosti možného pachatele

PLZEŇ - VENKOV - Policisté z Územního odboru Plzeň-venkov pátrají po totožnosti muže. 

Policisté z Územního odboru Plzeň – venkov zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody v jednočinném souběhu s přečiny krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po totožnosti dosud neznámého pachatele pátrají. Uvedeného protiprávního jednání se pachatel dopustil v noci ze 14. září 2019 na 15. září 2019. Zloděj vypáčil dvoukřídlé dveře do přístřešku a garáže v obci Zruč-Senec. Prostory garáže prohledal, rovněž prohledal i zde zaparkovaný vůz, ze kterého odcizil dvě platební karty, osobní doklady, klíče od domova i zaměstnání a sportovní tašku se sportovními věcmi. Tím však jeho řádění neskončilo a z přístavku u domu odcizil dvě jízdní kola. Ani tohle mu však nestačilo, a jelikož měl k dispozici klíče od domu, využil je. V domě prohledal pouze předsíň, odkud si s sebou odnesl finanční hotovost ve výši třech desítek tisíc korun a pět set eur. Majitelé vyčíslili celkovou škodu na téměř 120 tisíc korun.
Provedeným prověřováním policisté zjistili, že se pachatel pokusil z bankomatu prostřednictvím odcizených karet vybrat finanční hotovost.
Policisté provedli ohledání místa činu, zajistili maximální počet stop a také záznam z kamerového systému, který mají k dispozici pro účely trestního řízení.
Žádáme občany, kteří by na zveřejněném záznamu osobu pachatele poznali, aby kontaktovali policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
19. listopadu 2019
 

vytisknout  e-mailem