Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání po totožnosti mrtvého

Rokycansko - Pátrání po totožnosti mrtvého
 
přívěsek.jpg přívěsek.jpg
hodinky.jpg hodinky.jpg
triko-logo.jpg triko-logo.jpg
látkový potah.jpg látkový potah.jpg
V neděli 10. srpna 2008 byla  po 19 hodině večer nalezena  mrtvola nezjištěné totožnosti v křovinatém porostu nad bývalým  teletníkem v katastru obce Mýto.   Na základě provedené soudní pitvy bylo zjištěno, že se jedná o muže ve věku 50 až 55 let, výšky 173 až 176 cm, světle hnědých prošedivělých vlasů,  který byl oblečen do  černého trika, modrých riflí, modrých sportovních bot zn. TLD - velikosti 44.  Pitvou nebyla stanovena bezprostřední příčina smrti. Ani při pitvě nebyly  na těle mrtvého  zjištěny známky  hrubého fyzického násilí.
 
Policisté v současné době pátrají zejména po totožnosti mrtvého. Ze zjištěných skutečností se lze domnívat, že se tento muž pohyboval nejenom v  regionu  Západočeského kraje, ale i Praze. Nelze však vyloučit i další místa ČR, proto   žádáme o zveřejnění  fotografií, na kterých lze spatřit některé markanty oblečení, či věcí  nalezených u mrtvého. Zejména se jedná o oranžové logo na  černém tričku,  pánské hodinky zn. Crystal s modrým ciferníkem a  stříbrným kovovým páskem,  šňůrku s přívěskem ve tvaru kruhu  se znamením štíra a žlutý látkový potah se zelenobordovými vzory.
 
Svědci, kteří by na základě uvedených skutečností mohli policistům poskytnout k neznámému  jakékoli informace, mohou se přihlásit na telefonních číslech rokycanských policistů ze skupiny pátrání 974 335 321 / 551,  nebo na bezplatném telefonním čísle 158.
 
 
 
Za správnost :
nprap. Jana Tomková v.r.
PČR OŘ PIS Rokycany
 

vytisknout  e-mailem