Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po utonulém muži

České Budějovice - Týn nad Vltavou - Policisté s hasiči pátrali po muži, který skočil do řeky Vltavy, poté ho nelezli po železným mostem. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Dnes po 1. hodině v noci přijali policisté obvodního oddělení Týn nad Vltavou oznámení o tom, že z železného mostu v Týně nad Vltavou skočil do řeky Vltavy muž a již se nevynořil. Na místo ihned vyjela hlídka strážců zákona a zároveň i příslušníci Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje s člunem. Více jak 2,5 hodiny propátrávali jak oba břehy řeky Vltavy, tak i vodní hladinu. Bohužel s negativním výsledkem. Dále bylo stanoveno, že v pátrání bude pokračováno za denního světla.

Po 9. hodině začala větší pátrací akce místních policistů z obvodního oddělení, policistů Zásahové jednotky Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje, příslušníků Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje a strážníků Městské policie Týn nad Vltavou. Pátrací akce byla vedena po obou březích řeky Vltavy a na vodní ploše po proudu za pomocí člunů. Během hodiny bylo tělo muže, ve věku 45 let, nalezeno cca 20 metrů od železného mostu, v místech bývalého říčního brodu. Policisté muže vylovili a přivolali Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje a koronera.

Okolnosti této smutné události vyšetřují nejen vltavotýnští policisté, ale i kriminalisté Služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru České Budějovice.

Skákat do řeky v noční době je holý nerozum!

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

21. srpna 2015

Odkazy do noveho okna

Nález utonulého 6.

Nález utonulého 6. 

Detailní náhled

Pátrání po utonulém 2.

Pátrání po utonulém 2. 

Detailní náhled

Pátrání po utonulém 3.

Pátrání po utonulém 3. 

Detailní náhled

Pátrání po utonulém 4.

Pátrání po utonulém 4. 

Detailní náhled

Pátrání po utonulém 5.

Pátrání po utonulém 5. 

Detailní náhled

Pátrání po utonulém muži 1.

Pátrání po utonulém muži 1. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem