Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátrání po vězni

KARLOVARSKO - Policisté v Karlovarském kraji pátrají po uprchlém vězni. 

Dnes v ranních hodinách došlo k útěku vězně z věznice Ostrov. Policisté po muži intenzivně pátrají a žádají veřejnost o pomoc při jeho zadržení. Jakoukoliv informaci k hledanému 21 letému muži přijmou na jakékoliv policejní služebně, nebo na bezplatném telefonním čísle 158.
 
Hledaný odsouzený má 167cm vysokou štíhlou postavu, modré oči, hnědé krátké rovné vlasy, oválný obličej. Na sobě měl v době útěku vězeňské kalhoty a vězeňskou obuv, není vyloučeno, že by si mohl opatřit i jiné oblečení. Při útěku z věznice se pravděpodobně poranil na rukou a dalších částech těla.
 
Další informace k hledanému lze nalézt na uvedené adrese
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=6581009151903 v případě, že tento odkaz není aktivní, byla hledaná osoba nalezena.
 
DODATEK: Hledaný jednadvacetiletý vězeň byl zadržen policisty dne 09.10.2015 kolem půlnoci v Chomutově v ulici Šafaříkova, a to na základě přijatého telefonu na lince 158 o pohybu muže, kdy se mohlo jednat o hledaného vězně. Na místě zasahovaly dvě hlídky policistů, hledaný vězeň po spatření služebního vozidla policie se snažil hlídce utéct, při útěku byl zadržen druhou hlídkou.

 

DODATEK Č.2): Karlovarští kriminalisté zahájili s 21 letým mužem z Chomutovska trestní stíhání a obvinili ho ze spáchání přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za uprchnutí z výkonu trestu odnětí svobody mu tak v případě prokázání viny hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

por. Ing. Pavel Valenta
09.10.2015

vytisknout  e-mailem