Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátrání po vozidle

KLADENSKO – Během víkendu zmizel VW Passat. 

Včera 5. března 2018 přijali unhošťští policisté oznámení od devětadvacetiletého muže z Kladenska, že mu během uplynulého víkendu, tj. v době od 2. 3. 2018 od  15:00 hodin do 5. 3. 2018 do 21:25 hodin, bylo z parkoviště v ulici Melicharova v obci Unhošť bylo zcizeno jeho osobní vozidlo VW Passat rz 4SB 9304, šedé barvy, čímž mu byla způsobena škoda 330.000,- Kč.

Po vozidle je vyhlášeno celostátní pátrání a případ je prošetřován jako přečin krádeže. Pachateli hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

Jakékoliv informace o odcizeném automobilu můžete sdělit policistům na kteroukoliv policejní služebnu, nebo na bezplatnou linku 158.

Aby se podařilo vypátrat pachatele krádeže, přivítal by vyšetřovatel případu i informace zloději. Jakékoliv indicie, které by vedly k odhalení podezřelé osoby, která se pohybovala během výše uvedené noci v Unhošti v Melicharově ulici, přivítají policisté na Obvodním oddělení Unhošť osobně, nebo na telefonním čísle 974 873 574. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
6. března 2018

vytisknout  e-mailem