Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátrání po vozidle

KLADENSKO - Škoda byla vyčíslena na 195.000,- Kč. 

V sobotu 3. března 2018 v ranních hodinách přijal operační důstojník na tísňovou linku oznámení o krádeži vozidla Opel Vivaro, bílé barvy, rz 2SC 2960. Automobil odcizil neznámý pachatel během předešlé noci z 2. na 3. března 2018  z volně přístupného dvora rodinného domu v obci Stehelčeves. Zloděj nejprve bez užití násilí vešel odemčenými dveřmi do nemovitosti, kde sebral ze skříně položené klíče od výše uvedeného vozidla a následně s tímto odjel neznámo kam.

Po vozidle je vyhlášeno celostátní pátrání a případ je prošetřován jako přečin krádeže a přečin porušování domovní svobody. Pachateli hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

Policie ČR znovu upozorňuje občany, aby zabezpečili lépe svůj majetek! Neuzamčené a volně přístupné prostory jsou velkým lákadlem pro nenechavce.

Jakékoliv informace o odcizeném automobilu můžete sdělit policistům na kteroukoliv policejní služebnu, nebo na bezplatnou linku 158.

Aby se podařilo vypátrat pachatele krádeže, přivítal by vyšetřovatel případu i informace zloději. Jakékoliv indicie, které by vedly k odhalení podezřelé osoby, která se pohybovala během výše uvedené noci v obci Stehelčeves v ulici Hlavní, přivítají policisté na Obvodním oddělení Kladno – venkov osobně, nebo na telefonním čísle 974 873 571. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
5. března 2018

vytisknout  e-mailem