Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Peněženka v podšívce

CHOMUTOV - Žebřík a materiál, Okradla kolegyni.... 

Peněženka v podšívce
Vyšetřování krádeže peněženky mohli záhy ukončit jirkovští policisté. Poškozený uvedl, že ji ponechal odloženou bez dozoru na stole v místním baru a neznámý pachatel této situace využil ke krádeži. Škodu stanovil na jeden tisíc korun. O několik dní později přišel muž znovu a doplnil, že peněženku v opilosti umístil do roztržené  kapsy a tam zapadla do podšívky, kde ji následně i se všemi věcmi nalezl.
 
Žebřík a materiál
35letého muže z okresního města obvinil policejní komisař z neoprávněného užívání cizí věci. Na parkovišti před domem ve Škroupově ulici odcizil zaparkované nákladní vozidlo. S autem zmizely i doklady uložené uvnitř, hliníkový žebřík a různý materiál k hromosvodům. Majitel vyčíslil celkovou škodu na 140 tisíc korun. Obvinění si muž převzal a po nezbytných úkonech byl umístěn do policejní cely. Na státní zastupitelství byl podán návrh na jeho vzetí do vazby. Z rozhodnutí Okresního soudu Chomutov byla následně provedena eskorta zadrženého do vazební věznice v Litoměřicích.
 
Okradla kolegyni
Chvilkové nepozornosti poškozené využila 32letá žena ke krádeži. V podniku na Pražské ulici si oznamovatelka odložila svoji kabelku, kde měla mobilní telefon a na chvilku z místa odešla. Podezřelá této situace využila a telefon za 5 tisíc korun odcizila. Po skončení pracovní doby sice telefon dobrovolně vydala, ale obvinění z uvedeného trestného činu se nevyhne. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.
 
Poškozená čtyřkolka
Muž z Mostu oznámil krádež čtyřkolky. Uvedl, že stroj nechal zaparkovaný na parkovišti restaurace v Krimově, odkud zmizel. Tentokrát měl muž štěstí, čtyřkolka za 234 tisíc korun byla následně nalezena odstavená za místním kostelem. Kdosi však poškodil elektroinstalaci spínací skříňky. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.
 
Nezvaný host
Z porušování domovní svobody je podezřelý 34letý muž z Jirkova. Do bytu v ulici Osvobození si otevřel klikou dveře, vstoupil dovnitř, a přestože byl několikrát vyzýván majitelem, aby odešel, setrvával na místě. Když se následně rozhodl odejít, na chodbě již byli policisté, kteří ho zadrželi. Za uvedený trestný čin hrozí podezřelému až dvouletý trest odnětí svobody.
 
16. prosince 2013  
nprap. Marie Pivková
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
tlf. 974 433 207
 

vytisknout  e-mailem