Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Peněženku vhodil do potoka

LITOMĚŘICE – Ukradl z ní peníze a poté se jí zbavil  

Peněženku vhodil do potoka
Ve středu odpoledne odcizil zloděj bez povšimnutí v kuchyni domu v Třebívlicích dámskou peněženku. Její majitelka v ní měla doklady, dvě platební karty a několik stovek. O několik hodin později byla peněženka nalezena v potoce v Třebívlicích. Pachatel  v ní zanechal všechny věci až na peníze. Právě ty se staly důvodem krádeže. Po jejich vyjmutí se snažil peněženky zbavit a pravděpodobně ji vhodil do potoka. Případem se zabývají policisté lovosického obvodního oddělení.
 

Na zastávce poškodil hodiny
Na zastávce ČD v Malých Žernosekách řádil v několika uplynulých dnech vandal. Dosud z nezjištěných příčin hodil kamenem na oboustranné analogové hodiny. Pachatel svým jednáním hodiny úplně zničil. Jejich hodnota byla 30 000 Kč. Ve věci se jedná o podezření z přečinu poškození cizí věci. Policie po pachateli pátrá.
 

Zloděj na železniční trati
Uprostřed pracovního týdne řádil na železniční trati v Hněvicích zloděj. Ukradl zde několik měděných lan propojujících výhybkové součásti. Svým zavrženíhodným jednáním způsobil vyřazení signalizace volnosti kolejí a tím došlo k hrozbě srážky vlaků. I když byla hodnota odcizených měděných součástí stanovena na 5 000 Kč, pachateli hrozí trest odnětí svobody až na šest let. Poškodil a ohrozil  provoz obecně prospěšného zařízení.

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 10. 6. 2011
 

vytisknout  e-mailem