Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Peníze neodevzdal

CHOMUTOV - Naletěl podvodníkům, Nerespektuje přání matky.... 

Peníze neodevzdal
Ze zpronevěry je podezřelý 43letý muž z Jirkova. Jako provozovatel sázkového zařízení ve dvou chomutovských hernách měl odevzdávat majiteli zařízení podíl na zisku. To však neučinil a hotovost si ponechal pro vlastní potřebu. Z poslední dva roky nedovedl téměř 817 tisíc korun. Soudce může podezřelého poslat do vězení až na osm let. Skutek vyšetřují chomutovští kriminalisté.
 
Naletěl podvodníkům
Jirkovští policisté přijali oznámení od místního obyvatele o podvodu. Poškozený si na internetu objednal mobilní telefon v hodnotě 7850 korun. Peníze zaplatil předem na účet společnosti, ale přístroj mu nebyl do současné doby doručen. Muž, s kterým jednal je nekontaktní, stránky internetového obchodu jsou blokované. Po totožnosti neznámého pachatele pátrají chomutovští kriminalisté.
 
Syna vyhodila z bytu
Časté hádky přiměly ženu z Jirkova, aby z bytu vyhodila dospělého 26letého syna. Opakovaně ho vyzývala, aby si sebral své věci a byt opustil. Tomu se však pryč evidentně nechce, v posledním případě dokonce vyběhl ke dveřím, ty vykopl a vnikl do bytu. To už ženě došla trpělivost a obrátila se na místní oddělení policie. Oprava poškozených dveří bude stát nejméně 4 tisíce korun, muž je podezřelý ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody.
 
Napadení na ulici
49letý muž z Chomutova napadl na Kadaňské ulici dalšího, o sedm let mladšího muže. Povalil ho na zem a několikrát kopl do obličeje. Zranění, která napadený utrpěl, si vyžádala ošetření u lékaře s následnou dobou léčení delší než sedm dní. Na násilníka čeká obvinění z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. Co bylo příčinou incidentu, je předmětem dalšího vyšetřování chomutovských policistů.
 
Okradli spící ženu
Policisté ze Března vyšetřují krádež peněženky z nezajištěného vozidla v kempu ve Vikleticích. Neznámý zloděj využil skutečnosti, že žena z Děčína usnula a zapomněla se v autě uzamknout. Vnikl dovnitř a sebral peněženku s hotovostí a osobními doklady. Poškozená stanovila škodu na 400 korun.
  
Upozornění
Od 3. července 2013 do 26. července 2013 čerpám dovolenou. V případě dotazů k aktuálnímu nápadu se prosím obracejte na kolegyni z Loun paní Střelcovou tlf. 974 437 207, mbl. 724 155 239. Děkuji.
 
2.července 2013  
nprap. Marie Pivková    
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem