Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Peníze použil na dluhy

CHOMUTOV - Žena přišla o peníze na novou linku, Pěstí poškodil fasádu, Z garáže zmizela čtyřkolka.... 

Peníze použil na dluhy
Kriminalisté z Kadaně vyšetřují jednání 37letého muže z Horního Jiřetína. Před časem slíbil ženě z Vejprt, že jí vyrobí novou kuchyňskou linku. Celkem ve třech případech si přebral finanční hotovost v celkové výši 13 tisíc korun jako zálohu na nákup materiálu. Již v době, kdy si peníze přebíral, věděl, že nebude moci svůj slib dodržet. Získané peníze obratem použil na úhradu svých dluhů. Za podvod může skončit v případě odsouzení až na dva roky za mřížemi.

Pěstí poškodil fasádu
Jirkovští policisté sdělili podezření z trestného činu poškození cizí věci 22letému místnímu obyvateli. První prosincový den loňského roku na Havlíčkově náměstí, udeřil ve vzteku sevřenou pěstí jednou do venkovního zateplení fasády u domu. Zateplení tímto poškodil, oprava byla vyčíslena na téměř 22 tisíc korun.

Přišel o čtyřkolku
Vniknutí do garáže v ulici Hrdinů vyšetřují policisté v Jirkově. Neznámý pachatel vnikl dovnitř a majiteli sebral zaparkovanou čtyřkolku. Kromě toho odnesl i letní sadu pneumatik i s disky na škodovku a starší tiskárnu. Poškozený škodu vyčíslil na téměř 70 tisíc korun. Po čtyřkolce vyhlásili policisté ihned pátrání, které však bylo do současné doby neúspěšné.

Lákala ho auta
Celkem pět vloupání do motorových vozidel na různých místech v Kadani má na svědomí teprve 18letý místní mladík. Sebral autorádio s přehrávačem, podruhé peníze. Pak také vnikl do dalšího auta, ale všechny věci zůstaly na svých místech. V dalším případě chtěl s vozidlem odejet, ale nepodařilo se mu nastartovat. Naposledy se domluvil s dvěma muži ve věku 20 a 52 let. V Chomutovské ulici vnikli do zaparkovaného vozidla, s autem přejeli do ulice Golovinova a o několik dní později s ním odejeli do okresu Louny, kde ho prodali. Celková škoda byla vyčíslena na 12 tisíc korun. Obvinění z krádeže si všichni převzali, vyšetřování nadále pokračuje.

18. března 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem