Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Peníze prohrál na automatech

CHOMUTOV - Hlídku neposlechl, Už je ve vězení.... 

Peníze prohrál na automatech
Policejní komisař obvinil ze zpronevěry 35letého muže z Chomutova. Jako obsluha výherních automatů v jednom místním kasinu si ponechával část peněz z provozní pokladny. Takto získanou hotovost pak použil ke hře na výherních automatech, kde peníze prohrál. Jednání se dopustil v červnu, kdy si ponechal 65 tisíc korun a následně v srpnu, kdy získal dalších 20 tisíc korun. Obvinění si muž převzal, za uvedené jednání může skončit až na pět let ve vězení. 
 
 
Hlídku neposlechl
Na sídlišti Kamenná v Chomutově zasahovala policejní hlídka. V jednom z domů došlo k rušení nočního klidu, kdy se několik mužů vzájemně napadalo. Způsobený hluk pak budil další obyvatele domu. Policisté vyzvali přítomné k ukončení jednání, ale 22letý muž neuposlechl. Byl proto zadržen a převezen na policejní oddělení. Druhý den byl po nezbytných úkonech propuštěn, jeho jednání policisté vyhodnotili jako přestupek.
 
Už je ve vězení
Maření výkonu úředního rozhodnutí se dopustil svým jednáním 20letý Chomutovák. Okresním soudem Chomutov byl pravomocně odsouzen za spáchaný trestný čin a byla mu stanovena doba nástupu do výkonu trestu. Rozhodnutí si prokazatelně převzal, ale před spravedlností se skrýval. Policisté proto po muži vyhlásili pátrání. V Nádražní ulici byl hledaný zadržen a eskortován do vazební věznice v Litoměřicích.   
 
Porušil zákaz řízení
38letý muž z Chomutova je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Poblíž obce Březno kontrolovali projíždějící nákladní vozidlo policisté a za volantem seděl uvedený řidič. Lustrace prokázala, že porušil vyslovený zákaz řízení, který vydal Okresní soud Ústí nad Labem. Zákaz skončí až v březnu příštího roku.
 
Nezvaná návštěva
Chomutovští policisté zahájili vyšetřování trestného činu porušování domovní svobody. Z něj je podezřelá 32letá žena z okresního města. Na chodbě domu v ulici 17. Listopadu se nejdříve pohádala s další nájemnicí, pak poškozenou odstrčila od dveří a vběhla do kuchyně. Tam se posadila na židli a odmítla byt opustit. Co ženu k tomuto jednání vedlo, vyšetřují chomutovští policisté. Za uvedený trestný čin hrozí pachatelce až dvouletý trest odnětí svobody.  
 
Odnesl i spodní prádlo
Oznámení o vloupání do rekreační chaty v Rašovicích přijali policisté v Klášterci nad Ohří. Zloděj vnikl dovnitř, všechno prohledal a sebral masové konzervy a domácí kompoty. Na gauči našel rozložené různé druhy spodního prádla, které sebral také. Majitelka vyčíslila celkovou škodu na necelé 4 tisíce korun.
 
Požár kůlny
V obci Loučná pod Klínovcem hořelo. Policisté z Vejrpt na místě zjistili, že došlo k požáru nevyužívané dřevěné kůlny. Objekt byl požárem zcela znehodnocen, škoda bude upřesněna dodatečně. Vyšetřovatel hasičů stanovil jako předběžnou příčinu požáru manipulaci s otevřeným ohněm. Vyšetřování nadále pokračuje.
     
14. listopadu 2012 
nprap. Marie Pivková 
piscv@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem