Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Peníze z peněženky

CHOMUTOV - Přišla na návštěvu, okradla majitelku, Křičel na ulici.... 

Peníze z peněženky
V měsíci lednu letošního roku přišla do bytu na Palacké ulici v Chomutově 42letá žena. Využila příležitosti a bez použití násilí odcizila z tašky majitelky na chodbě bytu peněženku. Z portmonky vytáhla bankovku v hodnotě 2 tisíce korun a tu sebrala. Policisté následně zjistili, že za obdobné jednání byla již řešena trestním příkazem Okresního osudu Chomutov již v březnu loňského roku. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.

Křičel na ulici
Opakovaně upozorňovala policejní hlídka 34letého muže z Vejprt na nevhodné chování v ulicích Lipská a Kosmova. V nočních hodinách tam muž hlasitě křičel a rušil noční klid ostatních obyvatel. Na výtku muž reagoval tím způsobem, že úmyslně kopl do služebního vozidla mužů zákona. Ve svém jednání ustal teprve tehdy, když byl zadržen a převezen na policejní oddělení. Jeho jednání bylo vyhodnoceno jako výtržnictví a poškození cizí věci, oprava byla odhadnuta na 5 tisíc korun.

Rozbitá okna u školy
Skleněné výplně budou opravovat v chomutovské základní škole. Kdosi neznámým předmětem dvě tabule rozbil, čímž způsobil škodu za téměř 19 tisíc korun. Po totožnosti neznámého vandala nyní pátrají policisté, jeho jednání vyhodnotili jako poškození cizí věci.

Třetí krádež nevyšla
Na policejním oddělení v Jirkově skončila včera 55letá obyvatelka města. V místním marketu byla zadržena při krádeži zboží. Pod bundu si uschovala kosmetiku a košili a prostorem pokladen chtěla projít bez zaplacení. Po zadržení byly u ženy nalezeny další věci, za které také nezaplatila. Cukroviny z dalšího marketu ve městě a spodní prádlo z místní prodejny. Svým jednáním způsobila škodu za téměř 1400 korun. Vzhledem k minulosti, kdy byla za krádeže odsouzena Okresním soudem Chomutov s podmínečným odkladem, čeká na ni obvinění z trestného činu.

4. března 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem