Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pes vběhl pod kola automobilu

LUŽENICE - Došlo ke střetu vozidla se zvířetem. Dosud neznámý majitel psa je podezřelý z přestupku, nezabránil jeho volnému pobíhání.  

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. K dopravní nehodě došlo dne 20. května 2016 v 23:30 hodin na silnici v katastru obce Luženice ve směru jízdy od obce Babylon na obec Březí. Řidič řídil osobní vozidlo tovární značky Volkswagen Passat a na přímém úseku pozemní komunikace mu z pravé strany vběhl před vozidlo pes, do kterého narazil. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob, došlo však k usmrcení psa. Nezjištěný vlastník tohoto psa je podezřelý, že nezabránil pobíhání tohoto zvířete po pozemní komunikaci. Pes byl nezjištěné rasy, měl bílošedou delší srst a vážil okolo patnácti kilogramů.
     Svědci výše popsané události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě a ke zjištění totožnosti majitele psa, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
31. května 2016

vytisknout  e-mailem