Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pes vystopoval zloděje

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj své "nádobíčko" ani nestihl odhodit. 

Dnes kolem třetí hodiny v noci policejní psovod se služebním psem jménem Beckie vystopoval pachatele, který krátce předtím na železniční trati odcizil tři kusy transformátorů ze stožárů osvětlení. Jedná se o 20letého mladíka. Ten je v současné době podezřelí z trestného činu krádeže a škoda, kterou způsobil se pohybuje kolem 27 tisíc korun.

Když nevyhrál, tak se vloupal
Dosud neznámý zloděj se  v nočních hodinách za provozu vloupal do dvou výherních automatů v baru v centru města. Z těchto automatů následně odcizil finanční hotovost ve výši 29 tisíc korun. Majiteli tak byla způsobena celková škoda kolem 32 tisíc korun.

Vloupání do sklepních kójí
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci na Severní Terase v ulici Větrná vloupal do sklepních prostor a následně do pěti sklepních kójí. Ve většině kójí nic nenašel a poškodil pouze visací zámek. Předběžně odhadnutá škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Střekovští policisté pátrají po zloději, který se v průběhu noci v ulici Do Kopečku vloupal do osobního vozidla Toyota Rav4, ze kterého následně odcizil autonavigaci a sadu nožů. Způsobená škoda se pohybuje kolem 15 tisíc korun.

Opilců za volantem přibývá
Dne 2.3. ve večerních hodinách střekovští policisté kontrolovali dva řidiče (20,35), kteří řídili vozidlo pod vlivem alkoholu. U mladšího z řidičů naměřili 1,69 promile alkoholu v dechu a staršího z řidičů 1,6 promile alkoholu v dechu. Oba dva jsou v současné době podezřelí z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí jim trest odnětí svobody do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 4.3.2011

vytisknout  e-mailem