Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pěstoval v rodinném domě marihuanu

SOKOLOVSKO – Hrozí mu až desetileté vězení. 

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 32 letého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Obviněný muž měl od měsíce května až do svého zadržení v rodinném domě v Kraslicích pěstovat ve značném rozsahu, v květnících s využitím umělého osvětlení, ventilačního systému, hnojiv, zeminy a dalších různých podpůrných prostředků k růstu, nejméně čtyři desítky rostlin konopí, a to v různém stádiu růstu. Dle odborného vyjádření byla po usušení rostlin o celkové hmotnosti přesahující jeden kilogram, prokázána v sušině přítomnost D-9-tetrahydrokanabinolu.

Dále obviněný muž již vypěstoval, sklidil a usušil 120 gramů sušiny rostlinného materiálu, ve kterém dle odborného vyjádření byla rovněž prokázána přítomnost D-9-tetrahydrokanabinolu.

Za zvlášť závažný zločin Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, může být obviněný v případě prokázání viny u soudu potrestán odnětím svobody na dvě léta až deset let.

nprap. Kateřina Krejčí
27. 11. 2017

Odkazy do noveho okna

Pěstírna konopí

Pěstírna konopí 

Detailní náhled

Pěstírna konopí

Pěstírna konopí 

Detailní náhled

Pěstírna konopí

Pěstírna konopí 

Detailní náhled

Pěstírna konopí

Pěstírna konopí 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem