Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pěti měsíční práce kriminalistů se vyplatila

CHEB – V případu drog byly čtyři osoby obviněny.  

Pětiměsíční práce chebských kriminalistů zabývající se problematikou v oblasti drog se vyplatila. Při realizaci případu byly zadrženy celkem 4 osoby. Tři z nich při domovních prohlídkách v Mariánských Lázních. V  bytě bylo zajištěno 666 rostlin konopí ve třech in-door stanech a baru, kde docházelo k distribuci marihuany, bylo zajištěno okolo 200 g sušiny konopí. Všechny tři osoby, které byly zadrženy, se pokusily o útěk. Ten se ale nikomu nezdařil. Organizátor distribuce drog je také majitel jednoho z Grow shopů a vlastník zmíněného soukromého baru, kde se marihuana prodávala. Barmani v baru byli zároveň také distributoři drog.

Díky dobré práci kriminalistů byl předán německým kolegům důležitý poznatek, že máme podezření o převozu drogy za hranice. Němečtí kolegové na naši informaci okamžitě zareagovali a zadrželi podezřelé osobní vozidlo s osádkou, kde nalezli 180 g sušiny, která pocházela z výše uvedeného baru.

Všem obviněným osobám za nedovolenou výrobu a nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy hrozí až 10letý trest odnětí svobody. Na dva obviněné budou kriminalisté podávat státnímu zástupci návrh na vzetí do vazby.
 

Video ze zásahu ZDE


nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
19. září 2013
 

Odkazy do noveho okna

in-door stan

in-door stan 

Detailní náhled

in-door stan

in-door stan 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem