Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pětičlenná skupina okradla muže

KLADENSKO – Pomozte dopadnout pachatele krádeže. 

Policisté obvodního oddělení Kladno nyní prošetřují případ krádeže a pátrají po pachatelích, kteří se tohoto skutku dopustili.

Dne 30. října 2018 kolem dvacáté třetí hodiny skupina pěti osob obestoupila před Sítenským mostem na autobusové zastávce muže, který zde vyčkával na příjezd autobusu MHD.  Jeden muž z této skupiny sáhl poškozenému do kapsy, odkud mu odcizil černou pánskou peněženku.  Obsahem peněženky byla finanční hotovost, osobní doklady, platební karta, dvě sim karty a další drobné písemnosti a věci.

Pachatel tímto jednáním způsobil šestatřicetiletému muži cizí státní příslušnosti škodu ve výši necelých 4 000,-Kč.

Policisté po podezřelých pachatelích pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestných činů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku, směnek a cenných papírů.

Kladenská policie vyzývá občany, kteří v inkriminovanou dobu kolem 23.00 hodin poblíž autobusové zastávky před Sítenským mostem a nebo v okolí Sítenského mostu mohli spatřit podezřelou skupinku těchto pěti osob v úterý 30. října 2018, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svými poznatky dopomohli k dopadení pachatelů. 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

5. listopadu 2018

vytisknout  e-mailem