Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pětihodinová uzávěra komunikace

K dopravní nehodě došlo uvolněním nákladu z vozidla  

     Krátce před 5. hodinou dnešního dne došlo na silnici č. 1/16 u sjezdu na obec Uhy k uvolnění nákladu z nákladního vozidla. Do ležícího nákladu na silnici narazilo protijedoucí vozidlo . Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění osob. Silnice byla do 8 hodin kompletně uzavřena a byl proveden odklon dopravy po přilehlých komunikacích. Náklad byl během  3 hodin částečně uklizen do jednoho jízdního pruhu. Provoz je v daném úseku značně omezen a v současné době policisté řídí na místě dopravu kyvadlově. Komunikace bude plně průjezdná přibližně za 2 hodiny. Přičina dopavní nehody se prošetřuje.

Silnice byla zprovozněna v 10.30 hodin.

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z okresu Kladno

Pokračující krádeže- dne 20.února 2012 oznámili zaměstnanci supermarketu v Kladně v ulici M. Horákové, že zde došlo k odcizení zboží v celkové hodnotě 2 815,-Kč. Jednalo se o šišky salámů , s kterými pachatel prošel pokladní zónou bez zaplacení. Policejním šetřením bylo zjištěno, že k tomuto pachateli se váže další majetková trestná činnost, které se dopustil od měsíce září do současné doby v jiných obchodních řetězcích v Kladně. Celková škoda činí 5 589,-Kč a 49 letý pachatel z okresu Rakovník je podezřelý z trestného činu krádeže.    

Beseda v 2.ZŠ - preventivně informační skupina navštívila žáky na 2.ZŠ ve Slaném , kde proběhla beseda na téma šikana a trestní odpovědnost pro žáky 7. ročníků. Žáci sledovali vybraná témata s velkým zájmem a plně se zapojili do diskuze. Při besedě bylo vzneseno plno zvídavých dotazů.  Preventivně informační skupina s touto základní školou spolupracuje již několik let a besedy jsou zde vždy velmi kladně hodnoceny, nejen od učitelského sboru, ale i od žáků. V následujím měsíci budou probíhat besedy  např. v ZŠ Kladno, Amálská, v MŠ v Kladně, Studentská a MŠ ve Slaném, Vančurova.  

Odcizení podmítacích bran- v době mezi 20. až 21. únorem letošního roku došlo v obci Vítov k odcizení podmítacích bran z volně přístupného areálu provozu v místních sadech. Majiteli byla způsobena škoda ve výši 15 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání do vozidla - neznámý pachatel se ve dnech 20. až 21. února 2012 vloupal do osobního vozidla v obci Bratkovice, ze kterého odcizil autorádio a následně došlo k vloupání do osobního vozidla v obci Vyšínek, kde odcizil taktéž autorádio a navíc airbeg. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 50 150,-Kč. Policie případ šetří jako podezření z trestného činu krádeže. 

 

 

vytisknout  e-mailem