Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pil a řídil

LITOMĚŘICKO – Nadýchal 2,42 promile! 

Až roční pobyt ve vězení hrozí v případě odsouzení 52letému muži z Roudnice nad Labem. V uplynulých dnech byl zastaven a kontrolován policejní hlídkou při řízení vozidla obcí Chodouny. Provedená dechová zkouška na alkohol byla pozitivní. Přístroj naměřil 2,35 a 2,42 promile. Svoji jízdu musel muž ukončit a skončil v policejní cele. Nyní si převzal sdělení podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

I holínky se hodí…

V noci na středu se vloupal neznámý pachatel do vozidla zaparkovaného na ulici před domem v malé obci na Roudnicku. Po rozbití skleněné výplně okénka z vozu odnesl černé holínky, automobilovou kosmetiku, pojistky k vozidlu, telefonní nabíječku a další věci v hodnotě dvou tisíc korun. Na poškození vozidla vznikla škoda 2500 korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Poškozené vozidlo

Policisté z Litoměřic pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který ve středu v dopoledních hodinách  poškodil v Želetické ulici zaparkované vozidlo. Doposud nezjištěným předmětem poškrábal přední i zadní dveře na straně u řidiče. Oprava bude majitele stát nejméně 10 tisíc korun. Jednání pachatele policisté vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci.

Okradena při nákupech

Trpkou zkušenost si odnesla mladá žena z nákupů v centru Litoměřic. Zaujata výběrem zboží v obchodě, nevěnovala pozornost své kabelce nesené přes rameno. Toho využil neznámý lapka, který v nestřeženém okamžiku sáhl ženě do kabelky a odcizil jí peněženku s finanční hotovostí a veškerými osobními doklady. Škoda je odhadnuta na více než 2 tisíce korun. Po pachateli policisté pátrají.

Doporučení jak předcházet kapesním krádežím - více  ZDE.

Litoměřice, 3. 8. 2017, nprap. Pavla Kofrová

Oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem