Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pil před jízdou

SOKOLOV – Vozidlo se několikrát přetočilo přes střechu  

Policisté z Dopravního inspektorátu v Sokolově zahájili úkony trestního řízení a sdělili 23letému muži ze Sokolova podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
Na křižovatce poblíž Svatavy na Sokolovsku došlo 7. dubna 2013 ke střetu osobního vozidla a pevné překážky. Třiadvacetiletý řidič vozidla Renault nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a dopravně technickému stavu komunikace. V zatáčce dostal smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat a s vozidlem najel do protisměru poté mimo komunikaci do odvodňovacího příkopu, kde se přetočil několikrát s vozidlem přes střechu. Nakonec se vozidlo zastavilo 2 metry od budovy. Při převracení vozidla došlo k poškození zaparkovaného vozidla Škoda. Při dechové zkoušce zjistili policisté, že je řidič pod vlivem alkoholu. Muž nadýchal při opakovaném měření 1,58 a 1,52 promile alkoholu. 
 
Policisté dále zjistili, že vozidlo Renault má opotřebované pneumatiky pod stanovenou mez. Řidiči byl na místě zadržen řidičský průkaz a celá záležitost bude nadále šetřena. Celková škoda je předběžně vyčíslena na částku 47 tis. Kč.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
8. dubna 2013
 
 
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem