Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pirát silnic obviněn

TEPLICE - Naboural pět aut a ujel; Uštípané kabely z přívěsů...  

Pirát silnic obviněn
     Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky byl obviněn muž, který v dubnu letošního roku řídil nákladní vozidlo, se kterým v Lahošti narazil do protijedoucí dodávky. Místo aby zastavil, pokračoval v jízdě do Duchcova, kde naboural 4 zaparkovaná osobní vozidla. Následně pokračoval ve své jízdě až na parkoviště u duchcovského supermarketu, kde se svým vozidlem zaparkoval. Zde ho dostihl řidič poškozené dodávky a přivolal policejní hlídku. Při dechové zkoušce naměřili policisté řidiči náklaďáku 2,51 promile alkoholu v dechu, teď mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.
 
Uštípané kabely z přívěsů
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do areálu Teplické firmy. Po překonání plotu uštípal a následně odcizil z pěti nákladních přívěsů kabely elektroinstalace. Škoda na odcizených kabelech byla vyčíslena na 1500 korun, na poškození přívěsů však pachatel způsobil škodu 25 tisíc korun. Policie věc vyšetřuje jako trestné činy krádeže a poškození cizí věci.
 
Krádež mědi
     Dosud neznámý pachatel odcizil ze železniční trati u Oldřichova měděné vinutí transformátoru, čímž způsobil škodu ve výši 80000 korun. Jelikož je trať již delší dobu nevyužívaná, nedošlo k ohrožení dopravy. Policie věc šetří jako trestný čin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.
 
 
Teplice 22. 6. 2010

vytisknout  e-mailem