Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pivo, alkohol i vybavení

CHOMUTOV - Svěřené věci zmizely, Několikrát do stejného skladu, Do práce na kole, domů pěšky.... 

Pivo, alkohol i vybavení
Jirkovští policisté prověřují jednání 35letého muže z okresního města. Je podezřelý z toho, že v místní restauraci odcizil vybavení, kulečníkové stoly a další věci, které mu byly svěřeny do používání. Kromě toho zmizely sudy s pivem a z baru lahve s alkoholem. Celková škoda se vyšplhala na 207 tisíc korun. Věc je šetřena jako krádež a zpronevěra.

Několikrát do stejného skladu
Dva Chomutováci ve věku 22 a 37 let vnikli do objektu marketu v Jirkově. Do venkovního skladu nevnikli jednou, ale od prosince do začátku ledna to bylo přesně třikrát. Zaměřili se na basy s lahvemi od piva. Flašky vysypali, bedny přeházeli přes plot a pak z místa s lupem utekli. V jednom případě je na místě překvapila ostraha, utekli s nepořízenou. Market vyčíslil škodu na 2400 korun. Následným vyšetřováním bylo zjištěno, že mladší z dvojice byl za krádeže odsouzen v nedávné době k podmíněnému trestu. Vyšetřují policisté z Jirkova.

Do práce na kole, domů pěšky
Hlídka chomutovských policistů prověřovala krádež, ke které došlo v areálu firmy v ulici Vítězslava Nezvala. Zaměstnanec přijel do práce na jízdním kole, které řádně uzamkl do stojanu. Když odpoledne chtěl odjet domů, zjistil, že kolo zmizelo. Škodu vyčíslil na 10 tisíc korun.

Alkohol ne, drogy ano
V Hutnické ulici v okresním městě kontrolovali muži zákona motorové vozidlo Peugeot 605. 39letý řidič se podrobil dechové zkoušce, která byla negativní. Pozitivní byl ovšem test na přítomnost návykových látek.
Stejně dopadl i druhý řidič. 30letého muže z Litvínova kontrolovali policisté v Jirkově, Vinařická ulice. Alkohol zkouškou prokázán nebyl, test na drogy byl i v tomto případě pozitivní. Kromě toho policisté zjistili, že muži Magistrát města Chomutov vylovil zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel s dobou platnosti do dubna letošního roku.
V případě prvním je muž podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky, ve druhém případě z maření výkonu předního rozhodnutí a vykázání.

Kola i kočárky
Neznámý zloděj překonal dveře vedoucí do kočárkárny v ulici Dr. Vrbenského. Z místnosti zmizela nejen dvě dětská jízdní kola, ale i dva dětské kočárky. Majitelky vyčíslily škodu na 4400 korun. Krádež vyšetřují jirkovští policisté.

29. ledna 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem